Tietoa meistä

Taustaa

Nimeni on Noora Takku ja asun Punkalaitumella Pirkanmaan maakunnassa. Nautin luonnosta ja saan siksi valtavasti sieltä inspiraatiota piirtämiseen ja maalaamiseen. Se varmasti näkyy kuvituksissani. Idea omasta verkkokaupasta syntyi vuoden 2020 loppupuolella. Aloin suunnittelemaan ja kuvittamaan ensimmäisiä korttejani seuraavan vuoden alussa ja näytti siltä, että tästä voisi ehkä tullakin jotakin. Sitten istahdin alas painotalon kanssa keskustelemaan, minkälaisia suunnitelmia minulla oli korttien suhteen. Perustin nooraemiliadesign.comin huhtikuussa 2021. 

 

On ollut antoisaa opetella oman kaupan pyörittämistä. Olen opiskellut tuotevalokuvaamista ja markkinointia Youtubesta, SkillSharesta ja Instagramista. Sain osallistua myös erääseen nettipalaveriin, jossa sain paljon apua siihen, mihin suuntaan alan viemään yritystäni. Suunnitelmissa on laajentaa tuotevalikoimaa ja yritystoimintaa muuten. Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa ja liity mukaan joukkoomme!

Miten ja missä?

Tuotteiden kuvitukset teen käyttäen kahta tekniikkaa. Digitaalisesti sovelluksessa nimeltä Procreate tabletillani tai käyttäen vesivärejä ja skannaan kuvan tablettiini, missä lisään taustavärin. Valmiit piirrokset painetaan laadukkaalle kartongille naapurikunnassa. 

Ota yhteyttä

Sähköposti

nooraemiliadesign@gmail.com

Instagram

@nooraemiliadesign

Facebook

Noora Emilia Design

Katso "Pienyrittäjän päiväkirja" -sarjaa Youtubessa

Olen kuvannut arkeani yrittäjänä ja tehnyt niistä sarjaa Youtubeen. Sarjassa kerron tuntemuksiani, tulevaisuuden suunnitelmistani ja näytän mitä tapahtuu kulissien takana. Katso sarjaa alla olevasta linkistä:

https://youtube.com/playlist?list=PLg-ek09Ivsr5V3A-WpMJHH91SznhZB2Rw