Refund policy

Palautusehdot

Meillä on 14 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että sinulla on 14 päivää aikaa pyytää palautusta tuotteesi vastaanottamisen jälkeen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. 

Olethan meihin yhteydessä ennen tuotteen palauttamista osoitteessa nooraemiliadesign@gmail.com. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen. Voit aina ottaa yhteyttä mihin tahansa palautuskysymykseen osoitteessa nooraemiliadesign@gmail.com.

Palautusosoite:

Noora Emilia Design

Vesilahdentie 137

31900 Punkalaidun

 

Ongelmat

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai ottamalla yhteyttä osoitteessa nooraemiliadesign@gmail.com. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Palautukset

Ilmoitamme sinulle, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, ja ilmoitamme sinulle, onko hyvitys hyväksytty vai ei. Jos se hyväksytään, sinulle hyvitetään automaattisesti alkuperäisellä maksutavallasi. Muista, että hyvityksen käsitteleminen ja lähettäminen voi viedä jonkin aikaa myös pankki- tai luottokorttiyhtiöltäsi.