Tietoa yrityksestämme

Nimeni on Noora Takku ja olen nuori yrittäjä Punkalaitumelta. Teen onnittelukortteja, postikortteja, tarroja, hiusdonitseja ja kalentereja. Perustin Noora Emilia Design:n keväällä 2021.

Pyöritän tätä yritystä kotonani. Olen varannut yhden nurkan makuuhuoneestani verkkokaupan varastoa ja muita tarvikkeita varten. Vuoden 2022 aikana olen käynyt useassa markkinatapahtumassa myymässä tuotteitani ympäri Suomea. Suunnitelmissa on osallistua myös isompiin markkina- ja messutapahtumiin seuraavina vuosina.

Olen lapsesta saakka pitänyt käsillä tekemisestä. Olen ollut kova askartelemaan kaikenlaista ja myös piirtämään. Harrastan valokuvaamista. Siitä idea omasta yrityksestä lähti. Ryhdyin suunnittelemaan omista otoksistani postikortteja, joita painatan tässä lähellä. 

Uusiin tuotteisiin, kuten vuoden 2023 seinäkalenterin kuvituksiin, etsin inspiraatiota Pinterestistä. Kalenterin teemana on jälkiruoat ja netistä löytyy paljon ruoka-aiheisia kuvia. Olen käyttänyt paperituotteisiini monenlaisia maalaustekniikoita. Osa on piirretty tabletillani sähköisesti, osa maalattu perinteisillä vesiväreillä ja noihin maalauksiin on vielä tämän lisäksi tehty parannuksia tietokoneella. Ne maalaukset, jotka teen käsin paperille, skannaan itse tietokoneelle, jolla pystyn muokkaamaan ja parantamaan niitä.

Scrunchieita eli hiusdonitseja aloin tekemään kesällä 2022. Olen lapsesta asti ommellut vaatteita ja laukkuja, joten tämä harrastus jatkuu nyt työnä. Käytän itse juuri näitä ponnareita, koska omistan paljon hiuksia ja scrunchiet pitävät ne ylhäällä paremmin. Halusin ommella ponnareita itse, jotka voisivat tuoda iloa myös muille. 

Seuraa meitä

somessa ja löydä lisää tarinaamme liittyen. Pääset myös näkemään, mitä kulissien takana tapahtuu!

Instagram

Tik Tok 

Facebook