Noora Emilia Design x Punkalaitumen kunta

Noora Emilia Design x Punkalaitumen kunta

Maksettu kumppanuus Punkalaitumen kunnan kanssa.

Suunnittelin Punkalaitumen kunnalle kolme korttia; kukkakortin, postikortin ja taitettavan kortin. Innostuin heti kun he ottivat yhteyttä ja kysyivät tällaisesta mahdollisuudesta. He halusivat Punkalaidun -teemaisia kortteja ja lähdin keräämään ideoita ja suunnittelemaan luonnoksia korteista heti.

Kävimme läpi yhdessä ideoita molemmin puolin ja niistä syntyivät nämä kuvitukset kortteihin. Suolapunka-kukka -kortti, johon he toivoivat tekstin "Punka eli suolapunka on kasvanut 7000 vuotta sitten Punkalaitumen meren rannalla." Postikortin ideana oli peuran pää, joka pilkistää viljapellosta ja sen takana on Punkalaitumelle tunnusomainen riukuaita. Kaksiosaiseen korttiin kunta halusi yhdistää Punkalaitumen joen ja Taikayöntien.

Oli mahtavaa ja jännittävää päästä tekemään ensimmäisen kerran kuvitustöitä asiakkaalle. Opin paljon muustakin kuin vain korttien kuvittamisesta ja olen kiitollinen siitä, että sain tämän mahdollisuuden pienenä ja tuntemattomana yrittäjänä. 

Kun sain kortit painosta, paketoin ne silkkipaperiin ja kirjoitin kiitos kortin mukaan. 

 

Ensimmäinen blogi-julkaisuni! Tulen tekemään blogiini juttuja muun muassa tapahtumista ja projekteista teidän luettavaksenne.

 

Jätä kommentti alhaalle ja kerro mitä mieltä olit jutusta.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.